Bereken hier uw kostenbesparing
Of bel met onze intakebalie

(7 dagen per week van 8.00 uur tot 20.00 uur)

024 - 397 05 50

Starters

Wilt u een bedrijf starten of een bedrijf kopen? Dan heeft u wellicht vragen als: waar begin ik precies en hoe pak ik zoiets aan? Belangrijke vragen voor starters. Kersten Accountants helpt u op weg. Daarbij maken we gebruik van onze jarenlange ervaring in het begeleiden van (startende) ondernemers.

Het ondernemingsplan is de start

Alles begint met een goed ondernemingsplan. In een ondernemingsplan legt u de strategie en de planning op (middel)lange  termijn vast. Het maken van een ondernemingsplan kan ingewikkeld zijn. Kersten Accountants begeleidt u bij het opstellen van een ondernemingsplan en geeft structuur aan uw ideeën. Als u dat wenst kunnen wij het plan voor u schrijven. Maar wel aan de hand van uw inbreng. U neemt tenslotte de beslissingen en brengt deze in de praktijk.

Haalbaarheid van uw plannen

Kersten Accountants toetst de haalbaarheid van uw plannen. En wij begeleiden u bij het verkrijgen van de beste financiering. We geven gegrond advies, zo voeren wij bijvoorbeeld onderzoek uit naar de beste vestigingsplaats. Bij onze advisering staat altijd ons doel op de eerste plaats: ondernemers beter laten presteren!

Klik hier om contact met ons op te nemen.