Bereken hier uw kostenbesparing
Of bel met onze intakebalie

(7 dagen per week van 8.00 uur tot 20.00 uur)

024 - 397 05 50

Uitleg pakketten

Bepaal zelf welk pakket bij u past
Uw wens naar tijdig inzicht in en controle over uw financiën hebben wij vertaald naar drie pakketten; het jaar-pakket, kwartaal-pakket en maand-pakket. Bij alle pakketten verzorgen wij voor u de boekhouding, jaarrekening, salarisadministratie en alle relevante fiscale aangiften. U bepaalt zelf hoe vaak uw administratie wordt bijgewerkt.

▪ Jaar-pakket

Een keer per jaar wordt alles op een rijtje gezet. Uw boekhouding, jaarrekening en fiscale aangiften worden verzorgd. U voldoet altijd aan alle fiscale eisen en verrassingen zijn uitgesloten. Klik hier voor een complete uitleg van dit pakket.

▪ Kwartaal-pakket

Het kwartaal-pakket is de aanvulling op het jaar-pakket. In plaats van jaarlijks wordt uw administratie per kwartaal bijgewerkt, zodat u vier keer per jaar exact op de hoogte bent van het reilen en zeilen van uw onderneming. Klik hier voor een complete uitleg van dit pakket.

▪ Maand-pakket

Wilt u iedere maand inzicht hebben, dan is het maand-pakket iets voor u. Iedere maand wordt uw boekhouding volledig bijgewerkt en heeft u een up-to-date inzicht hoe uw onderneming ervoor staat. Compleet up-to-date! Klik hier voor een complete uitleg van dit pakket.

▪ Zijn dit alle mogelijkheden?

Nee hoor! In onderling overleg is alles mogelijk. U vraagt en wij stellen op basis van uw wensen een specifiek pakket samen. Ook met een vaste prijs en duidelijke afspraken. Wilt u weten wat er mogelijk is? Neem gerust contact op met onze intakebalie en wij nemen het graag met u door.

Klik hier om contact met ons op te nemen.