Bereken hier uw kostenbesparing
Of bel met onze intakebalie

(7 dagen per week van 8.00 uur tot 20.00 uur)

024 - 397 05 50

Kernwaarden

Persoonlijk en laagdrempelig

Kersten Accountants heeft voldoende kennis in huis om u op alle vlakken te bedienen. Daarbij is ons accountantskantoor klein genoeg om u en uw bedrijf persoonlijk te kennen. We hebben een informele bedrijfscultuur, korte communicatielijnen en we zorgen voor één aanspreekpunt voor al uw zaken. Zo kunt u snel schakelen en zo blijven wij goed op de hoogte van alle ontwikkelingen in en rondom uw bedrijf.

Betrokken

We worden graag betrokken bij de bedrijfsvoering van al onze klanten, groot of klein. Wat ons drijft is het samen streven naar een succesvolle onderneming. We hebben een actieve houding en geven gevraagd en ongevraagd advies. We bouwen geen luchtkastelen, onze adviezen zijn eerlijk en oprecht.

Meer dan cijfers

Naast het specialiseren in accountancy en belasting specialiseren wij ons ook in management en bedrijfsvoering. Dit met als doel dat uw bedrijf niet alleen nu, maar ook straks gezond blijft.

Helder

Financiële begrippen en termen zijn soms onduidelijk en niet altijd meteen te begrijpen. Kersten Accountants adviseert en rapporteert in begrijpelijke taal, of nu een starter bent of ervaren ondernemer.

Klik hier om contact met ons op te nemen.