Bereken hier uw kostenbesparing
Of bel met onze intakebalie

(7 dagen per week van 8.00 uur tot 20.00 uur)

024 - 397 05 50

Pakketten

Samen vooruitkijken
Wilt u uw administratieve zaken op orde hebben? En het liefst tegen een vast tarief, zonder verrassingen achteraf? Kersten Accountants voorziet in deze behoefte en biedt maatwerk dienstverlening voor een vast bedrag per maand.

Samen houden we uw cijfers up-to-date en op basis van actuele cijfers kijken we vooruit. Daarbij kunt u vertrouwen op effectieve sturing door onze accountants. Want hoewel wij – indien gewenst – boekhouden voor u beperken tot het scannen van documenten, verliezen wij het persoonlijk contact nooit uit het oog. Wij zetten onze kennis en expertise graag voor u in, zodat u zich volledig kunt richten op datgene waarin u goed bent én waaraan u plezier beleeft: ondernemen.

Maatwerk dienstverlening voor een vaste prijs
Kersten Accountants is gedreven door de overtuiging dat optimale kwaliteit ook te leveren is voor een vaste, scherpe prijs per maand. Doordat we doordacht inspelen op de wensen van klanten en gebruikmaken van actuele technologische mogelijkheden op het gebied van accountancy, loopt Kersten Accountants altijd een stapje voor. Samenwerken met ons accountantskantoor betekent profiteren van een volwaardige businesspartner die u voorziet in maatwerk dienstverlening voor een vaste prijs, hoogwaardige advisering en een persoonlijke benadering.

Klik hier om contact met ons op te nemen.