Bereken hier uw kostenbesparing
Of bel met onze intakebalie

(7 dagen per week van 8.00 uur tot 20.00 uur)

024 - 397 05 50

Starten

U wilt een bedrijf starten of een bedrijf kopen. Maar waar begint u? Hoe pakt u zoiets aan? Dit zijn belangrijke vragen voor startende ondernemers. Kersten Accountants kent deze vragen als geen ander en helpt u graag op weg zodat u als ondernemer een eerlijke start heeft.

Het ondernemingsplan als uitgangspunt
Alles staat of valt met een goed ondernemingsplan. In een ondernemingsplan legt u de strategie en de planning op (middel)lange termijn vast zodat u in de toekomst houvast heeft bij het maken van belangrijke keuzes.

Wanneer u nadenkt over het opstellen van een ondernemingsplan verschijnen er veel vraagtekens. Het maken van een ondernemingsplan klinkt ingewikkeld en dat is het soms ook. Om u te helpen uw strategie en planning vast te leggen kan Kersten Accountants u begeleiden bij het opstellen van een ondernemingsplan zodat uw ideeën en plannen worden gestructureerd.

Wilt u een volledig uitgewerkt document  zodat u een duidelijk en overzichtelijk ondernemingsplan heeft? Kersten Accountants kan voor u het gehele document op papier zetten aan de hand van uw inbreng. U neemt tenslotte de beslissingen en brengt deze in de toekomst in praktijk.

Haalbaarheid van uw plannen
Wilt u weten of uw ondernemingsplan haalbaar is? Kersten Accountants kan de haalbaarheid van uw plannen toetsen om te kijken of u voor uzelf een realistisch beeld schetst. Zo voeren we bijvoorbeeld onderzoek uit naar de beste vestigingsplaats en begeleiden we u bij het verkrijgen van de beste financiering. Bij onze advisering staat altijd ons doel op de eerste plaats: ondernemers beter laten presteren.

Klik hier om contact met ons op te nemen.