Bereken hier uw kostenbesparing
Of bel met onze intakebalie

(7 dagen per week van 8.00 uur tot 20.00 uur)

024 - 397 05 50

Financieren

U heeft plannen, grootse plannen. Maar hoe gaat u deze plannen realiseren? Voor het uitvoeren van een plan is meestal een financiering nodig. Maar op welke manier komt u aan de juiste financieringsmiddelen? Het lijkt soms wel of voor veel goede investeringsplannen geen passende financiering mogelijk is.

Ken de mogelijkheden
Veel ondernemers in het MKB hebben in de huidige tijd problemen bij het krijgen van krediet. Banken en overheid spelen hierin een rol maar u ook. Weet u bijvoorbeeld welke financieringsmogelijkheden er zijn in het MKB? En bent u zich ervan bewust dat een financier als eerste kijkt naar u en uw kwaliteiten?

Financiers vermijden risico’s
Veel kredietverstrekkers willen risico’s vermijden en leggen de risico’s liever bij u neer. Om het risico af te wenden stellen ze extra voorwaarden, zoals hogere rentes vanwege een extra risico-opslag, versnelde aflossingen of het verstrekken van onnodig grote zekerheden. In veel gevallen is de balans tussen financiering en verplichtingen voor de ondernemer zoek.

Financieringssituatie
Er zijn verschillende situaties waarin u een financiering nodig heeft. Denk hierbij aan:

  • het starten van een onderneming;
  • de overname van een onderneming;
  • het kopen van aandelen in een onderneming;
  • het investeren in uw onderneming;
  • het voorzien van werkkapitaal;
  • de complete herfinanciering van uw activiteiten.

Iedere situatie vraagt om een andere kijk op uw financieringen en dat is terecht. Een optimale financiering biedt u namelijk groeimogelijkheden, waarborgt de continuïteit van uw onderneming of laat de waarde van uw onderneming stijgen.

Kersten Accountants weet welke criteria een bank gebruikt voor het verstrekken van een financiering. Bovendien hebben we veel ervaring in het opstellen van financieringsplannen en het uitvoeren van haalbaarheidsonderzoeken. Gewapend met deze informatie en gedegen tips van Kersten Accountants kunt u goed onderbouwd een financiering aanvragen.

Klik hier om contact met ons op te nemen.