Bereken hier uw kostenbesparing
Of bel met onze intakebalie

(7 dagen per week van 8.00 uur tot 20.00 uur)

024 - 397 05 50

Accountantskantoor dat net een stapje meer zet

Accountantskantoor Kersten Accountants is groot genoeg om u op alle vlakken te bedienen maar klein genoeg om u en uw bedrijf persoonlijk te kennen. De kernwaarden van ons accountantskantoor: persoonlijk en laagdrempelig, betrokken, meer dan cijfers en helder.

Accountancy met een persoonlijke, betrokken benadering

Ons accountantskantoor kenmerkt zich door de informele bedrijfscultuur en duidelijke werkwijze. U wilt succesvol ondernemen, wij helpen u daarbij. Ook wij streven naar succes voor uw onderneming. Daarom zijn we altijd betrokken en willen we weten wat er speelt binnen uw bedrijf. Onze accountants geven gevraagd en ongevraagd advies, altijd eerlijk en oprecht. Daarnaast zijn wij uiteraard ook goed te bereiken. Omdat het prettig werkt en om snel te schakelen zorgen we voor één vaste accountant als aanspreekpunt binnen ons accountantskantoor.

Accountantskantoor dat meer doet dan werken met cijfers

Naast het specialiseren in accountancy en belasting specialiseren wij ons ook in management en bedrijfsvoering. Onze accountants beschikken over brede expertise op het gebied van controlling. Samen met u nemen we uw organisatie kritisch onder de loep. Naast uw accountant en/of administrateur zijn we ook uw sparringpartner bij uw strategiebepaling. Kersten Accountants is een accountantskantoor met een vooruitziende blik.

Actuele thema’s waar wij ons als accountantskantoor in specialiseren:

Accountancy op heldere wijze

Kersten Accountants kiest voor een duidelijke en heldere werkwijze. We hebben voor iedere ondernemer een passend boekhoudpakket tegen een scherpe, vaste prijs. Daarnaast zijn wij een accountantskantoor dat staat voor begrijpelijke communicatie. Onze accountants spreken en rapporteren in taal die zowel voor de starter als de ervaren ondernemer goed te begrijpen is.

Vraag direct een offerte aan.

Klik hier om contact met ons op te nemen.