Bereken hier uw kostenbesparing
Of bel met onze intakebalie

(7 dagen per week van 8.00 uur tot 20.00 uur)

024 - 397 05 50

Groeistrategie

Bij de groei van uw onderneming heeft u een duidelijke visie nodig als basis voor al uw activiteiten. Kersten Accountants helpt u bij het formuleren van deze visie. Vanuit uw visie formuleert u uw doelen en aan de hand van deze (groei)doelstellingen bepaalt u uw strategie.

Ook bij het bepalen van uw strategie kan Kersten Accountants u van dienst zijn. Met jarenlange ervaring en actuele marktkennis kunnen we samen met u de groeistrategie uitzetten die het beste bij u en uw onderneming past.

Meetbaar maken en meten
Doelstellingen moeten ook meetbaar zijn op basis van objectieve criteria. Definieer daarom vooraf goed wat u wilt meten en op welke manier u dit wilt meten. Het meten van uw doelstellingen is mogelijk door prestatie-indicatoren. Prestatie-indicatoren geven een indruk van de prestaties van de middelen en mensen die u aanwendt. Door deze criteria te meten en te volgen kunt u tijdig bijsturen als dat nodig is en wordt uw grip op de groei van uw onderneming vergroot.

Kersten Accountants kan u helpen bij het bepalen van de prestatie-indicatoren die voor uw onderneming denkbaar en haalbaar zijn. Bovendien vertalen we resultaten naar beleid zodat u ook daadwerkelijk uw groeidoelstellingen kunt realiseren.

Klik hier om contact met ons op te nemen.